RIA Money Transfer

 

Ria Financial Services este o companie detinuta in intregime de catre Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ: EEFT), specializata in transferul electronic de numerar.

 

Prezenta in Romania

 

Prin partenerii RIA Money Transfer din Romania se pot incasa sumele transmise din strainatate de la agentii RIA Money Transfer. Partenerii locali sunt Idea Bank RomaniaCEC Bank.

 

Mai multe informatii privind agentiile partenere RIA Money Transfer gasiti accesand http://www.riaagent.com/?pais=183

 

Prezenta Globala

 

Compania a fost fondata in 1987 si este astazi a treia ca marime din lume in domeniul serviciilor de transferului electronic de numerar. Reteua globala a companiei numara peste 287,000 de locatii aflate in 135 de tari si 6 continente, unde se pot incasa sumele transmise. In plus fata de serviciile de transfer electronic de bani, RIA ofera si servicii de plata facturi, reincarcare electronica, PrePaid Debit Cards, Incasare Cecuri si furnizare de numerar.

 

Misiune

 

Misiunea RIA este de a deveni compania de transfer electronic de numerar cea mai importanta, oferind servicii excelente si cel mai competitiv si de incredere serviciu de remitere plati clientilor sai. RIA si-a asumat rolul de a fi cel mai bun partener in relatia cu agentii sai globali, bazandu-se pe principiul respectului mutual, incredere si practici acceptate de afaceri.

 

www.riafinancial.com