Prezenta in Romania prin divizia de prepaid - Epay

 

Prin Epay, Euronet are o prezenta activa si pe piata serviciilor de reincarcare electronica pentru telefonie mobila pentru principalii operatori de telefonie de pe piata. Epay, este companie de nivel global, divizie a Euronet Worldwide, Inc., si este un lider in domeniul tranzactiilor de tip reincarcare electronica pentru cartele preplatite si distributia acestui serviciu in lume

 

Lansare in Romania

 

Epay s-a lansat in Romania prin achizitionarea companiei Brodos in Februarie 2007 si integrarea in acesteia sub platforma Epay de procesare a tranzactiilor de reincarcare electronica. In prezent compania are o retea vasta de distributie, cu o diversificata oferta de produse si solutii de reincarcare electronica si operand prin mai multe companii distribuitoare si puncte de vanzare.

 

Epay la nivel Global

 

Avand birouri in 30 tari, Epay furnizeaza servicii printr-o retea de aproximativ 664,000 de puncte de vanzare si 294,000 locatii de distributie din lume. Printre pietele unde Epay activeaza enumeram Australia, Austria, Brazilia, Franta, Germania, India, Irlanda, Italia, Noua Zeelanda, Polonia, Romania, Spania, Elvetia, Marea Britanie, Statele Unite.

 

Pentru Distribuitorii din Romania

Platforma de procesare Epay, combinata cu abilitatea si experienta noastra de a include intr-un mod eficient o gama larga de produce de prepaid, este modalitatea prin care Epay a devenit un lider in domeniul procesarii trazactiilor de tip prepaid.

Platforma Epay pune la dispozitia distribuitorilor cea mai competitiva si potrivita solutie disponibila pe piata, orientata spre:

      • Control asupra distributiei
      • Maximizarea vanzarilor, permitand introducerea de noi produse sau preturi in timp real
      • Costuri operationale reduse

Contacteaza Epay Romania: http://www.epayworldwide.com/en-US/component/content/article/18-us-country-contact-details/53-contact-us-romania

 

Acceseaza aici procedura Euronet Services (Brodos Romania) privind selectarea noilor sub-distribuitori de produse prepl?tite.

 

  Support Tehnic

 

Acceseaza pagina de Support Tehnic a departamentului epay pentru proceduri /manuale /kituri aferente aplicatiei CashUp5.

 

 

Solutii Inovative

 

Epay permite furnizorilor de servicii sa-si maximizeze vanzarea produselor si serviciilor. Epay furnizeaza solutii inovative si modalitati de plati electronice, solutii de colectare de numerar incluzand integrarea de sisteme POS, furnizarea de seturi complete de rapoarte si suport complet pentru marketing si distributie.

 

Portofoliu

 

Portofoliul de produse si servicii la nivel global include prepaid mobile top-up, prepaid debit cards, e-wallets, gift cards, digital music, bilete de loterie, plata facturi, solutii de plata pentru transport incluzand taxe de drumuri si transport public. De asemenea furnizeaza si servicii de transfer de bani prin RIA Financial, detinuta tot de Euronet Worldwide.

 

www.epayworldwide.com