Euronet Worldwide

 

 

Euronet Worldwide este un lider in industria de procesare a tranzactiilor electronice financiare. Compania ofera procesare de plati si tranzactii pentru institutii financiare, retaileri, furnizori de servicii si clienti persoane fizice in aproximativ 150 tari. Portofoliul de servicii include solutii complete de externalizare a administrarii terminalelor tip ATM si POS, emitere de carduri si acceptare la comerciant, dezvoltare solutii software, transfer de bani pentru persoane fizice, plati facturi si distributia de vouchere electronice pentru reincarcarea cartelelor de telefonie mobile si alte servicii preplatite.

 

 

Reteaua globala de terminale administrate de Euronet este cuprinzatoare, incluzand 19.313 bancomate, aproximativ 69.000 terminale EFT-POS si un portofoliu in crestere de carduri de debit si credit administrate, in 44 de tari. Bancomatele administrate de Euronet elibereaza anual echivalentul a 40 de miliarde de dolari si proceseaza circa 1 miliard de tranzactii.

 

 

Euronet Worldwide opereaza retele independente de bancomate in Polonia, Germania, Cehia, Ucraina, Romania, Croatia, Grecia, Italia, Spania, Ungaria, India, Danemarca, Serbia, Austria, fiind reteaua de bancomate cu cea mai mare acoperire geografica din Europa si lider in Europa Centrala si de Est

  

Compania detine centre de procesare in Ungaria, Serbia, Pakistan, India, China si Romania.

  

In acelasi timp compania ofera si solutii software pentru servicii de carduri pentru 120 de institutii financiare in 50 de tari.

  

Pentru divizia de Prepaid, Euronet opereaza o retea de aproximativ 664.000 terminale POS pentru reincarcarea cartelelor preplatite de telefonie mobila instalate in 294.000 de locatii ale comerciantilor in 30 de tari, procesand anual aproximativ 1 miliard de tranzactii in valoare de 13 miliarde de dolari. 

  

Euronet dispune si de reteaua de transfer de bani RIA Financial, cu 235.000 locatii deservind 131 de tari, procesand anual tranzactii in valoare de aproximativ 9 miliarde de dolari  

 

Avand sediul central in Leawood, Kansas, SUA si 39 birouri in toata lumea, Euronet deserveste clienti in aproximativ 150 de tari.

 

www.euronetworldwide.com