Peste 10 ani de experienta locala a companiei Euronet Worldwide

 

 

Avem o prezenta de peste 10 ani pe piata romaneasca oferind servicii de procesare tranzactii, autorizare, emitere de carduri, gateway catre organizatiile de carduri, platforma software pentru procesare tranzactii financiare electronice, servicii externalizate pentru administrare de retele de bancomate si POS-uri, retea independenta de bancomate si depomate.

 

 

Din 2011, Euronet este liderul Retelelor Independente de ATM-uri din Romania avand mai multe banci partenere in cadrul retelei de ATM-uri de tip partajat.  Acest parteneriat permite bancilor sa raspunda mai bine nevoilor clientilor prin extinderea punctelor de prezenta ATM cu locatii cu trafic intens, creand eficientizari operationale si beneficiind de reduceri de costuri, fara investitii suplimentare.

 

 

Experienta indelungata in dezvoltarea retelelor independente

 

Cei 18 ani de experienta ai Euronet in dezvoltarea de retele independente de ATM-uri cuprind toate aspectele acestui tip de business: selectarea locatiilor, administrarea contractorilor, managementul numerarului, furnizarea de servicii cu valoare adaugata, dezvoltarea de software pentru ATM si suport pentru clienti. Cunostintele, experienta in domeniu si increderea Euronet in potentialul pietei din Romania s-au concretizat in formarea unei retele de peste 500 de bancomate.

 

 

Perseverenta si incredere in propriul obiectiv

 

Euronet a perseverat in lansarea si cresterea retelei sale ATM din Romania intr-o perioada in care piata nu a inregistrat crestere. Aceasta realizare se datoreaza modelului experimentat de business al Euronet, de a lansa retele deschise participarii mai multor banci, sporind astfel eficienta investitiilor in retea si creand valoare.

 

  

 

Euronet Worldwide

 

 

Euronet Worldwide este un lider in industria de procesare a tranzactiilor electronice financiare. Compania ofera procesare de plati si tranzactii pentru institutii financiare, retaileri, furnizori de servicii si clienti persoane fizice in aproximativ 150 tari. Portofoliul de servicii include solutii complete de externalizare a administrarii terminalelor tip ATM si POS, emitere de carduri si acceptare la comerciant, dezvoltare solutii software, transfer de bani pentru persoane fizice, plati facturi si distributia de vouchere electronice pentru reincarcarea cartelelor de telefonie mobile si alte servicii preplatite.

 

Reteaua globala de terminale administrate de Euronet este cuprinzatoare, incluzand 19.313 bancomate, aproximativ 69.000 terminale EFT-POS si un portofoliu in crestere de carduri de debit si credit administrate, in 44 de tari. Bancomatele administrate de Euronet elibereaza anual echivalentul a 40 de miliarde de dolari si proceseaza circa 1 miliard de tranzactii.

 

Euronet Worldwide opereaza retele independente de bancomate in Polonia, Germania, Cehia, Ucraina, Romania, Croatia, Grecia, Italia, Spania, Ungaria, India, Danemarca, Serbia, Austria, Franta, Elvetia, Cipru, Anglia, Irlanda, fiind reteaua de bancomate cu cea mai mare acoperire geografica din Europa si lider in Europa Centrala si de Est.

 

Compania detine centre de procesare in UngariaSerbiaPakistanIndiaChina si Romania.

 

In acelasi timp compania ofera si solutii software pentru servicii de carduri pentru 120 de institutii financiare in 50 de tari.

 

Pentru divizia de Prepaid, Euronet opereaza o retea de aproximativ 664.000 terminale POS pentru reincarcarea cartelelor preplatite de telefonie mobila instalate in 294.000 de locatii ale comerciantilor in 30 de tari, procesand anual aproximativ 1 miliard de tranzactii in valoare de 13 miliarde de dolari. 

 

Euronet dispune si de reteaua de transfer de bani RIA Financial, cu 235.000 locatii deservind 131 de tari, procesand anual tranzactii in valoare de aproximativ 9 miliarde de dolari.

 

Avand sediul central in Leawood, Kansas, SUA si 39 birouri in toata lumea, Euronet deserveste clienti in aproximativ 150 de tari.

 

www.euronetworldwide.com

 

 

 

Prezenta in Romania prin divizia de prepaid - Epay

 

 

Prin Epay, Euronet are o prezenta activa si pe piata serviciilor de reincarcare electronica pentru telefonie mobila pentru principalii operatori de telefonie de pe piata

 

Epay, este companie de nivel global, divizie a Euronet Worldwide, Inc., si este un lider in domeniul tranzactiilor de tip reincarcare electronica pentru cartele preplatite si distributia acestui serviciu in lume.

 

 

Prezenta in Romania

 

Epay s-a lansat in Romania prin achizitionarea companiei Brodos in Februarie 2007 si integrarea in acesteia sub platforma Epay de procesare a tranzactiilor de reincarcare electronica. In prezent compania are o retea vasta de distributie, cu o diversificata oferta de produse si solutii de reincarcare electronica si operand prin mai multe companii distribuitoare si puncte de vanzare.

 

Epay la nivel Global

 

Avand birouri in 30 tari, Epay furnizeaza servicii printr-o retea de aproximativ 664,000 de puncte de vanzare si 294,000 locatii de distributie din lume. Printre pietele unde Epay activeaza enumeram Australia, Austria, Brazilia, Franta, Germania, India, Irlanda, Italia, Noua Zeelanda, Polonia, Romania, Spania, Elvetia, Marea Britanie, Statele Unite.

 

Solutii Inovative

 

Epay permite furnizorilor de servicii sa-si maximizeze vanzarea produselor si serviciilor. Epay furnizeaza solutii inovative si modalitati de plati electronice, solutii de colectare de numerar incluzand integrarea de sisteme POS, furnizarea de seturi complete de rapoarte si suport complet pentru marketing si distributie.

 

Portofoliu

 

Portofoliul de produse si servicii la nivel global include prepaid mobile top-up, prepaid debit cards, e-wallets, gift cards, digital music, bilete de loterie, plata facturi, solutii de plata pentru transport incluzand taxe de drumuri si transport public. De asemenea furnizeaza si servicii de transfer de bani prin RIA Financial, detinuta tot de Euronet Worldwide.

 

www.epayworldwide.com

 

 

        RIA Money Transfer

 

Ria Financial Services este o companie detinuta in intregime de catre Euronet Worldwide, Inc. (NASDAQ: EEFT), specializata in transferul electronic de numerar.

 

Prezenta in Romania

 

Prin partenerii RIA Money Transfer din Romania se pot incasa sumele transmise din strainatate de la agentii RIA Money Transfer. Partenerii locali sunt Idea Bank Romania, CEC Bank.

 

 

Mai multe informatii privind agentiile partenere RIA Money Transfer gasiti accesand http://www.riaagent.com/?pais=183

 

Prezenta Globala

 

Compania a fost fondata in 1987 si este astazi a treia ca marime din lume in domeniul serviciilor de transferului electronic de numerar. Reteua globala a companiei numara peste 287,000 de locatii aflate in 135 de tari si 6 continente, unde se pot incasa sumele transmise. In plus fata de serviciile de transfer electronic de bani, RIA ofera si servicii de plata facturi, reincarcare electronica, PrePaid Debit Cards, Incasare Cecuri si furnizare de numerar.

 

Misiune

 

Misiunea RIA este de a deveni compania de transfer electronic de numerar cea mai importanta, oferind servicii excelente si cel mai competitiv si de incredere serviciu de remitere plati clientilor sai. RIA si-a asumat rolul de a fi cel mai bun partener in relatia cu agentii sai globali, bazandu-se pe principiul respectului mutual, incredere si practici acceptate de afaceri.

 

www.riafinancial.com