Articole de presa - noutati

2011-12-07 Compania americana Euronet Worldwide cumpara procesatorul roman de plati PayNet

Compania americana Euronet Worldwide, Inc a anuntat achizitia procesatorului roman de plati cu cardul Smart PayNetwork S.A.

Mai multe detalii...

2012-10-22 Libra Internet Bank isi extinde reteaua de bancomate in parteneriat cu Euronet

Utilizatorii de carduri Libra Internet Bank vor avea la dispozitie mai multe bancomante.

Mai multe detalii...

2014-04-01 - Banca Comercială Carpatica şi Euronet anunţă că au pus bazele unui parteneriat inovativ pe piaţa terminalelor ATM

 

Mai multe detalii...

2014-07-01 - ProCredit Bank, în urma acordului încheiat cu Euronet, îți pune la dispoziție o rețea de peste 400 de bancomate unde poți utiliza cardul în aceleași condiții ca la bancomatele ProCredit Bank. 

Mai multe detalii...

2014-11-06 - Euronet isi extinde reteaua independenta de ATM-uri din Romania prin semnarea unui acord cu Libra Internet Bank. 

Euronet Services SRL, filiala din Romania a Euronet Worldwide Inc. (NASDAQ: EEFT), anunta achizitia a 44 de ATM-uri de la Libra Internet Bank SA. Prin acest nou parteneriat, reteaua de ATM-uri din sucursalele bancii va fi detinuta si operata de Euronet, urmand sa fie inclusa in reteaua Euronet.

Mai multe detalii...

2015-05-04 Credit Agricole isi exinde reteaua de ATM-uri 

Incepand din 4 mai 2015, clientii Credit Agricole au acces la reteaua de bancomate Euronet in cadrul careia pot efectua operatiuni cu acelasi comision practicat la bancomatele din reteaua proprie Credit Agricole.

Mai multe detalii...

2015-12-14 Unicredit devine a noua banca partenera a Euronet si ajunge astfel al 1000 de bancomate 

UniCredit Bank, un jucător de top cinci din sistem, devine a noua bancă parteneră a procesatorului de plăţi Euronet şi îşi dublează practic reţeaua de ATM-uri la aproximativ 1.000 de bancomate şi echipamente multifuncţionale de eliberare şi depozitare numerar

Mai multe detalii...

2016-08-04 OTP isi extinde reteaua de bancomate, prin parteneriatul cu Euronet 

Posesorii de carduri emise de OTP Bank Romania au la dispozitie peste 600 de ATM-uri, la nivel national.

Mai multe detalii...