Termeni si Conditii de accesare si utilizare a website-ului

 

Euronet Services SRL

73-81 Bucharest-Ploiesti Street, Victoria Park offices
Bucuresti, Romania
Tel: +40.21.314.07.22 
Fax: +40.21.316.63.33

E-Mail: Utilizati formularul de contact

 

Capitolul 1  - Reguli generale de utilizare

Prin accesarea direct sau indirect a paginii de internet disponibila la adresa www.euronetworldwide.ro (denumit in cele ce urmeaza Website-ul), orice persoana isi exprima acordul de a se supune urmatorilor termeni si conditii de accesare si utilizare a Website-ului, confirmand in mod expres faptul ca a acceptat fara nicio rezerva prevederile acestor termeni si conditii, precum si a dispozitiilor legale aplicabile utilizarii acestui Website.

Acesti termeni si conditii pot fi modificate, suplimentate ori amendate in orice mod si la orice moment, la discretia exclusiva a Euronet Services S.R.L., iar fiecare persoana care acceseaza direct sau indirect Website-ul este de acord ca aceste modificari, suplimente ori amendari sa ii fie pe deplin aplicabile din momentul publicarii acestora pe Website, indiferent daca respectiva persoana utilizeaza sau nu Website-ul la momentul acestei publicari.

In cazul oricarei incalcari a acestor termeni si conditii, Euronet Services S.R.L. isi rezerva toate drepturile prevazute de lege, uzante sau echitate, inclusiv blocarea accesului adresei de indentificare a persoanei care participa in orice mod la o asemenea incalcare la Website, fara vreo notificare sau alta formalitate prealabila.

Capitolul 2  - Drepturi de autor rezervate

Toate drepturile de autor si orice alte drepturi conexe asupra acestui Website ori a informatiilor disponibile pe acesta apartin Euronet Services S.R.L, care isi rezerva toate aceste drepturi (© Euronet Services S.R.L., 2012) si se afla sub protectia legilor romane si internationale in materie.

Cu toate ca Euronet Services S.R.L. invita persoanele interesate sa acceseze informatiile disponibile pe Website, nicio informatie cuprinsa pe Website nu poate fi copiata, modificata sau prelucrata in orice fel in absenta consimtamantului prealabil scris al Euronet Services S.R.L.

In nicio situatie nu se va putea interpreta faptul ca Euronet Services S.R.L. isi limiteaza ori renunta in orice fel la drepturilor de autor asupra tuturor informatiilor cuprinse pe Website.

Capitolul 3  - Drepturi de proprietate intelectuala

Toate documentele, imaginile, sloganurile, logo-urile, materialele, modul de prezentare si elementele grafice asociate, precum si orice alte informatii disponibile pe Website sunt si raman in proprietatea Euronet Services S.R.L., care acorda oricarei persoane care utilizeaza Website-ul un simplu drept de vizualizare. 

Capitolul 4  - Neacordarea de garantii

Toate informatiile cuprinse pe Website sunt furnizate in starea in care se gasesc, Euronet Services S.R.L. neacordand nicio garantie, de niciun tip cu privire la acestea, iar orice persoana care utilizeaza Website-ul o face pe propria raspundere si pe propriul sau risc.

Sub nicio forma Euronet Services S.R.L. nu va putea fi tinuta raspunzatoare pentru nicio eroare sau omisiune in cuprinsul informatiilor cuprinse pe Website si nici pentru eventualele consecinte ale intemeierii pe aceste informatii, fiind responsabilitatea exclusiva a fiecarei persoana care le vizualizeaza sa isi faca propriile analize cu privire la toate aspectele legate de informatiile cuprinse pe Website.

Pentru claritate, Euronet Services S.R.L. nu garanteaza in nici un fel (a) acuratetea sau caracterul complet al informatiilor cuprinse pe Website (incluzand erori faptice, de scriere, tehnice sau de orice alta natura); (b) disponibilitatea spre folosire a oricaror marci, creatii sau materiale aflate sub protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apartinand unor terti; (c) utilitatea continutului Website-ului, in intreg sau in parte, in raport de interesele persoanelor care le utilizeaza; (d) existenta prealabila a unei verificari amanuntite a informatiilor publicate pe Website.

Capitolul 5  - Intimitate

Euronet Services S.R.L. nu colecteaza in mod involuntar date cu caracter personal apartinand persoanelor care acceseaza Website-ul. Fieare persoana care utilizeaza Website-ul este de acord ca, in eventualitatea in care in timpul accesarii acestuia isi introduce sau dezvaluie in orice alt mod datele cu caracter personal, aceste informatii vor putea fi folosite de catre Euronet Services S.R.L., precum si dezvaluite catre terte persoane, insa exclusiv cu scopul de a raspunde solicitarilor transmise de catre respectivele persoane

Capitolul 6  - Legaturi cu alte pagini de internet

Acest Website poate contine legaturi catre alte pagini de Internet, apartinand unor terti si care nu sunt operate sau controlate in niciun mod de catre Euronet Servics S.R.L. Accesarea acestor legaturi se face pe raspunderea proprie si deplina a persoanelor care le acceseaza, Euronet Services S.R.L..neasumandu-si nici o responsabilitate pentru continutul, functionalitatea si/sau politicile acelor site-uri si nici pentru orice pagube rezultate din sau in legatura cu asemenea legaturi.

De asemenea, simpla plasare pe Website a unei legaturi catre alte pagini de Internet nu este si nu trebuie considerata drept o aprobare sau recomandare de catre Euronet Services S.R.L. a informatiilor cuprinse pe pagina de Internet catre care este plasata legatura.

Capitolul 7  - Solicitarea de informatii

Orice informatii suplimentare cu privire la Website pot fi solicitate prin utilizarea datelor cuprinse la sectiunea „Contact” de pe Website.

 

Film www.avidere.de

Fotografie www.swengottschall.de

Concept & Design www.derspringer.com