O nouă opțiune de plată prin bancomatele Euronet disponibilă în România

 

Pentru a deveni beneficiari ai acestui serviciu financiar, inregistrarea se face o singura data prin depunerea sumei de 1 RON, prin transfer bancar, in contul bancar RO63 BACX 0000 0014 1210 2000 apartinand Euronet Services, deschis la Unicredit Bank Romania. 

Împreună, Ria și Euronet efectuează plăți în România mai convenabile decât înainte. Expeditorii din Italia sau Spania pot trimite bani beneficiarilor lor din România, iar banii în numerar pot fi încasați la oricare din cele 500+ locații ATM Euronet.

Beneficiarii nu au nevoie de un card ATM. Prin simpla introducere a unui Cod de Înregistrare a Beneficiarului (cod din șase cifre furnizat de Euronet prin SMS ca rezultat al procesului de înregistrare a Beneficiarului pentru serviciul de transfer de bani „Ria Money transfer”), ID-ul Comenzii (cod din șase cifre furnizat de expeditor ca rezultat al efectuării unui transfer de bani prin „Ria Money transfer”) și suma așteptată, banii pot fi ridicați de la orice bancomat Euronet din România.

Avem un proces simplu de înregistrare pentru beneficiar, care trebuie parcurs o singură dată.

Odată ce beneficiarul este înregistrat durează doar câteva secunde pentru a finaliza tranzacția.

Cu acest nou serviciu, banii pot fi încasați 24/7 (odată ce beneficiarul a fost înregistrat).

Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări suplimentare la numărul de telefon al Call Center-ului: 037.410.82.82 (se va aplica tariful standard) de luni până vineri: 08:30 – 21:30, sâmbătă și duminică: 08:30-17:00.

 

Pentru Răspunsuri și Întrebări Frecvente (FAQ), apăsati --> aici.